085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

 

Hoe gaan de diëtisten bij DPS Dieetkunde te werk?

Een afspraak maken

Voor een bezoek aan de diëtist heeft u geen verwijzing nodig van een arts (huisarts of specialist). Diëtetiek wordt volledig vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar. U kunt ook naar ons verwezen worden door Uw (huis)arts. U kunt altijd telefonisch een afspraak maken of een afspraak verzoek indienen per e-mail.

Voorbereiding op uw eerste afspraak

Bij uw eerste afspraak dient u onderstaande altijd mee te nemen:

  • bij verwijzing door arts of specialis: de verwijzing
  • een overzicht van de medicijnen die u gebruikt
  • indien van toepassing: uw diabetesdagboekje
  • uw identiteitsbewijs
  • uw verzekeringsnummer/pas
  • consultatiebureau boekje met groeicurve / meetgegevens (kinderarts)

Download hier alvast uw toestemmingsformulier voor de behandeling.
download het toestemmingsformulier behandeling

Afspraak op locatie of thuis

De consulten vinden in principe plaats op ons praktijkadres te Almere, Hilversum, Loosdrecht, De Meern, Utrecht of Zeist.
Wanneer het niet mogelijk is om naar het praktijkadres te komen, kunt u een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis.

Advies van de diëtiste

Bij de diëtisten van DPS Dieetkunde kunt u voor allerlei voedingvragen en voeding gerelateerde klachten terecht. Wij geven uitleg tussen de relatie van voeding en gezondheid, klachten en/of medicatie. Wij begeleiden u o.a. bij het samenstellen van goede voeding, veranderingen in levensstijl en diagnostiek bij voedselovergevoeligheid.

In een eerste consult worden uw eet – en leefpatroon, uw klachten, eventuele laboratorium gegevens, medicatie en uw voedingstoestand in kaart gebracht. U krijgt vervolgens een persoonlijk advies. In dit advies wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen en mogelijkheden. In vervolg consulten wordt u begeleid in het toepassen van het advies.

Kwaliteit, flexibliteit, deskundigheid en enthousiasme staan hoog in het vaandel bij de diëtisten van DPS dieetkunde.

Meteen een afspraak maken of vraag stellen?

U kunt direct een e-mail bericht sturen met uw verzoek voor het maken van een afspraak of het stellen van uw vragen, ook kan dit beide via telefoonnummer 085 – 21 00 575. Wij helpen u graag verder op weg.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak