085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

Onze medewerkers

Geregistreerd en ervaren

Alle diëtisten van DPSdieetkunde zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek en hebben meerdere jaren ervaring, zijn werkzaam in zowel de praktijk, thuissituatie als ook verbonden aan ziekenhuis.Het samenwerken met meerdere disciplines als specialisten, fysiotherapie, logopedie en ergotherapie hebben wij hoog in het vaandel staan.

We zijn gedisciplineerd en streven naar de beste zorg voor de cliënt. Hiernaast geven alle dietisten binnen DPSdieetkunde regelmatig scholingen en voorlichting aan zowel clienten, familieleden, scholen, consultatiebureau,zorginstellingen en verpleegkundigen.

Diverse specialisaties

Diëtisten van DPS Dieetkunde hebben meerdere specialismen opgebouwd waaronder de diagnostiek- en begeleiding bij voedselovergevoeligheid (allergieën). Wij participeren o.a. binnen de DAVO (Diëtisten Alliantie VoedselOvergevoeligheid), het Parkinsonnetwerk en het COPD netwerk het Gooi- en Omstreken.

Onze diëtisten stellen zich voor

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak
Debbie Smiet

Debbie Smiet

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“De afgelopen jaren ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door de invloed van voeding op gezondheid en ziekte en welke belangrijke rol je als diëtist daar in hebt.”  Na haar loopbaan als ziekenhuis diëtist vond Debbie, oprichtster van DPS Dieetkunde, het juist een uitdaging om patiënten thuis verder te gaan begeleiden. “Waar mijn werk in het ziekenhuis ophield, gaat het nu juist verder.“

Fiona Veenendaal-van Donselaar

Fiona Veenendaal-van Donselaar

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Het grootste compliment wat ik ooit heb gekregen is  dat een cliënt mij na afloop bedankte met de tekst  ‘Bij jou was ik gewoon Kees en geen patiënt’”, zegt Fiona stralend. Fiona werkt zelf sinds 2013 bij DPS dieetkunde. Haar uitdaging is om elke keer weer een passend advies op maat te geven. “Genieten van voeding staat centraal”.

Nisette van Rinsum

Nisette van Rinsum

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Light-producten zijn goed voor de lijn, denken velen. En door koffie te drinken hou je vocht vast. Wat klopt en wat niet?” Nisette merkt dat het voor haar cliënten steeds lastiger te bepalen is wat waar en wat niet waar is. “Er wordt zoveel over voeding geschreven dat veel mensen niet meer weten waar ze moeten zoeken.  Door het geven van voorlichting en lessen kan ik mensen leren welke keuzes ze moeten maken. “

Inger Wolters

Inger Wolters

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Samen met collega’s Debbie Smiet en Mirjam Geerse, doet Inger het allergie spreekuur in het Diakonessenhuis te Utrecht.
Een zeer uiteenlopend spreekuur waar veel vragen aan bod komen, want voeding kan een enorme puzzel zijn. 
Als diëtist duikt Inger graag in deze complexe vraagstukken. 

Naast haar werk in het Diakonessenhuis, is Inger ook betrokken bij De KinderKliniek en de huisartsen in Hilversum.
Naast allergieën richt ze haar expertise ook op darmproblemen, met name het prikkelbare darm syndroom (PDS)
Haar inzet voor het verbeteren van voeding en gezondheid maakt haar een waardevolle toevoeging aan meerdere medische centra’s.

 

Mirjam Geerse

Mirjam Geerse

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Samen met mijn collega Debbie Smiet en Inger Wolters  doe ik het allergie-spreekuur in het Diakonessenhuis. Het allerleukste wat er is volgens Mirjam. We helpen mee binnen het allergieteam naar het zoeken van een voedselallergie of als deze al duidelijk is kunnen we mensen helpen hoe hier mee om te gaan, waar je op moet letten, wat valkuilen zijn, etiketten lezen en nog veel meer. Daarnaast bij de allerkleinste kunnen we met de preventie echt het verschil maken. Je kunt er soms gewoonweg voor zorgen dat een kindje geen voedselallergie ontwikkelt maar tolerant blijft, vertelt Mirjam trots.

Angela Fleming

Angela Fleming

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

“Gelukkig wordt ondervoeding bij ziekte steeds meer erkend als zorgprobleem. Zowel in het ziekenhuis maar juist ook thuis zijn en/of raken veel mensen ondervoed”. Angela heeft jaren in het ziekenhuis gewerkt. Doordat ik weet wat er in het ziekenhuis gebeurt, kan ik mijn advies voor thuis hier naadloos op aansluiten.”

Jade Jansen

Jade Jansen

Diëtiste bij DPS Dieetkunde

Jade heeft niet alleen veel passie voor het vak maar ook vooral in het helpen van cliënten. Jade haar missie is dan ook om cliënten zoveel mogelijk te begeleiden op hun reis naar gezonder en beter eten. Want voeding heeft een enorme impact! Dat is wat Jade zo mooi en belangrijk vind aan haar rol als diëtist. Dit vak sluit goed aan bij haar hart voor de zorg en haar wens mensen te helpen aan een betere kwaliteit van leven. Doordat het werkveld zo breed is, verveel je je nooit en is geen dag hetzelfde. Jade heeft elke dag weer enorm veel zin in deze uitdaging!

Vacature

Vacature

Wil jij ook onderdeel uit maken van dit team? Bekijk de vacatures

Sacha Broekman

Sacha Broekman

Diëtiste in opleiding bij DPS Dieetkunde

Martine Spliet

Martine Spliet

Telefoniste / administratief medewerkster bij DPS Dieetkunde

Welkom bij DPS Dieetkunde! Mijn naam is Martine Spliet, ik ben sinds 1 mei 2024 werkzaam als telefoniste/administratief medewerker bij DPS Dieetkunde, deze nieuwe en leuke uitdaging kwam op mijn pad nadat ik jaren als Receptioniste heb gewerkt voor verschillende bedrijven. Met veel plezier sta ik paraat om u te helpen met het maken van afspraken, het beantwoorden van uw vragen en het bieden van de beste service. Mijn doel is om uw ervaring bij DPS dieetkunde zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. Aarzel niet om contact met mij op te nemen; ik sta klaar om u van dienst te zijn!