085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

Specialisaties

 

DPS dieetkunde heeft door oa opleiding, verdiepingen en vele jaren ervaringen zich specialist gemaakt van diverse zorgvragen. Iedereen die bij DPS dieetkunde werkt heeft zo zijn eigen specialisatie. De specialisatie houd in dat we binnen landelijke netwerken actief zijn, protocollen mede ontwikkelen, richtlijnen schrijven, voedingsteams zitten en nauw samenwerken met andere specialisten. Dit maakt ook dat we spreekuren hebben binnen ziekenhuizen, gezondheidscentra’s en De Kinderkliniek.

Meer informatie over de specialisaties leest u bij de specialisaties zelf, deze zijn:

Allergie en intoleranties
Maag-darmklachten
– Kinderenvoeding
Eetstoornissen
Kinderen met overgewicht
Parkinson
COPD

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor overige hulpvragen.

 

Ouderenzorg

Er wordt nauw samengewerkt met Inovum en HilverZorg. De dietist(en) werken zowel intramuraal als extramuraal.

logo_inovum_50hg

Inovum is een gespecialiseerde zorgorganisatie in Wijdemeren. Vanuit het verpleeghuis, het zorgcentrum en het Behandel- en adviescentrum levert Inovum verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, dagactiviteit en behandeling. Thuiszorg Inovum biedt thuiszorg in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s-Graveland, Hilversum en omgeving.

HZ_logo50hg

HilverZorg is een zorgorganisatie gericht op ouderenzorg. Er zijn meerdere verzorgings- en verpleeghuizen welke zich bevinden in Hilversum.

 

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak