085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

Eetstoornis 

Voor velen is eten iets waar je weinig over nadenkt. Maar als je een eetstoornis hebt, draait alles om eten. Wat mag ik eten? Wanneer? Hoeveel?

Een eetstoornis is een ernstige aandoening. Afwijkend eetgedrag heeft een grote invloed op vele vlakken, zoals op sociaal, emotioneel en lichamelijk vlak. 

Bij DPS Dieetkunde kunnen jongeren en volwassenen terecht voor begeleiding bij Anorexia Nervosa, eetbuistoornis en andere vormen van ernstig afwijkend eetgedrag. 

Kant-en-klare oplossingen voor eetstoornissen zijn er helaas niet. Samen met de cleint zoeken we een passende manier om gezond eetgedrag te ontwikkelen. 
Overleg en samenwerking met andere hulpverleners is van belang wanneer ook andere psychische problemen een rol spelen, zoals angst, depressie, persoonlijkheidsstoornis en autisme. 

DPS dieetkunde heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met een eetstoornis. Door de nauwe samenwerking met (kinder)arts, psychiaters, psychologen en huisartsen heeft DPS dieetkunde een goed netwerk en kennis opgebouwd voor het kunnen begeleiden van deze specifieke doelgroep. 

 

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak