085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

DPS diëtist in Hilversum Nieuw Zuid

Paramedisch Centrum Meerndijk

Onze nieuwste locatie in Hilversum bevind zich in het Medisch Centrum Hilversum Nieuw Zuid. U kunt hier terecht voor alle vragen en alle specialismen van DPS Dieetkunde.
Tevens wij hebben hier ook specialistische spreekuren waaronder voedselovergevoeligheid, obesitas bij kinderen, eetstoornissen, geriatrie en voeding bij oncologie.
Wij helpen u hier graag met al uw dieet vragen, klachten en dieetadviezen. We werken nauw samen met alle overige disciplines, dit maakt dat er een centraal punt ontstaat waaruit voor u de meest optimale zorg geboden kan worden met maatwerk dieetadvies.

Naast DPD dieetkunde komen in dit centrum ook: Fysiotherapie Douma, Ergotherapie Gooi en Omstreken, Spreektaal Logopedisten, Amaris Thuiszorg, Inovum Thuiszorg etc.
Wanneer het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen is het mogelijk om een huisbezoek aan te vragen om uw dieet wensen- en klachten te bespreken.

Adres gegevens:

Medisch Centrum Hilversum Nieuw Zuid
Diependaalselaan 337 A
1215 KG Hilversum
Tel: 085 – 21 00 575

Afspraak maken: 
Voor alle overige vragen of het maken van een  afspraak kunt u bellen met 085 – 21 00 575 of e-mailen naar: info@dieetkunde.nl 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 – 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl