085 - 21 00 575 info@dieetkunde.nl

Over Dieetkunde

Bij onze diëtistenpraktijk kunt u uit heel Nederland terecht voor alle dieet behandelingen en voedingsadviezen. DPS Dieetkunde heeft meerdere specialisme opgebouwd waaronder bijvoorbeeld de diagnostiek en begeleiding bij voedselovergevoeligheid (allergieën). Wij participeren o.a. binnen de DAVO (Diëtisten Alliantie VoedselOvergevoeligheid),
het Parkinsonnetwerk en het COPD netwerk het Gooi- en Omstreken.

Advies van professionele diëtisten

Alle diëtisten van DPS Dieetkunde zijn afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek en hebben meerdere jaren ervaring, zijn werkzaam in zowel de praktijk, thuissituatie als ook verbonden aan ziekenhuis.Het samenwerken met meerdere disciplines als specialisten, fysiotherapie, logopedie en ergotherapie hebben wij hoog in het vaandel staan.

We zijn gedisciplineerd en streven naar de beste zorg voor de cliënt. Hiernaast geven alle dietisten binnen DPS Dieetkunde regelmatig scholingen en voorlichting aan zowel clienten, familieleden, scholen, consultatiebureau,zorginstellingen en verpleegkundigen.

Spreekuur op locatie of thuis

Wij houden spreekuur in Hilversum, Loosdrecht, Utrecht en LeidscheRijn (De Meern). Indien het niet mogelijk is om naar een van onze spreekuur locaties te komen dan komen wij graag bij u thuis.

Onze visie is dat eten gezond maar vooral ook gezellig en lekker moet kunnen zijn!

 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons op werkdagen bereiken via telefoon: 085 - 21 00 575 mail: info@dieetkunde.nl Maak een afspraak